Aanmelding hospitaleren in Roncesvalles

Social Share

01WHR-Home01WHR-Home01WHR-Home01WHR-Home01WHR-Home01WHR-Home01WHR-Home01WHR-Home

Waarschuwingsbericht

Log in of meld u aan als lid om dit formulier te bekijken.

Reacties

Beste Hans,
Als er nog een plekje vrij blijft wil ik ook wel - net zoals vorig jaar - hospitaleren in groep 1.

Zoals altijd beschikbaar als invalkracht, omdat ik het dichtst bij woon in ZW-Frankrijk: langs de Via Podiensis. Ik kan in drie uur in Roncesvalles zijn. Bel me of mail me als jullie iemand stante pede nodig hebben.

beste Hans nav van ons telefoongesprek mag je mij op de reserveplek zetten van periode 14 t/m 18
groet Nico de Visser

Ik heb mijn voorkeursdata aangegeven op de aanmelding, echter die wil ik graag wijzigen

Graag zou ik Leo Heijmans met mijn Partner Mieke Rust allebei aangesloten bij het Jacobs genootschap in 2020 willen Hospitaleren in Roncesvalles Wij willen alles doen maar onze talen zijn alleen een klein beetje Engels We hebben 3 weken in het huis van de lagenlanden vrijwilligers werk gedaan en dat is heel goed gegaan Dus wij willen alles aanpakken maar bij het inschrijven lijkt ons niet zo,n goed idee Hopelijk kunnen wij in 2020 weer iets goed doen voor de wandelaars M V G Leo Heijmans en Mieke Rust

Ik zou graag in 2020 willen hospitaleren en daarna met de fiets de Camino del Norte oppakken. Ik zou dan graag meerijden met iemand die ook plaats heeft voor mijn fiets. Of dat er hospitalero's zijn die met mij willen meerijden en mijn auto (verlengde VW Caddy) weer naar Nederland brengen.