Pelgrimswegen in Tsjechië

Social Share

 

Onder de kaart vindt u een aantal opties, waarvan er één -”PW-CZ”- (Pelgrimswegen Tsjechië) standaard is aangevinkt. Als u de andere opties beginnend met 'PW-' aanvinkt ziet u de aansluiting van de pelgrimswegen in Tsjechië op die in de buurlanden. Alle andere opties worden hieronder kort toegelicht.

 

De hoofdroute door Tsjechie verbindt de pelgrimswegen in Polen met die in Duitsland, via respectievelijk de Zittauer Jakobsweg (van Görlitz naar Praag) en twee varianten vanaf Praag. Daarnaast zijn er nog enkele pelgrimswegen in ontwikkeling, zoals een aansluiting op de hoofdroute door Oostenrijk, vanuit Polen, via Brno en Mikulov. De genoemde wegen zijn op de kaart hierboven ingetekend. Meer informatie is te vinden op: Jakobswege in Südmähren.

Pelgrimswegen
Klik in de kaart hierboven op een route voor informatie over begin- en eindpunt en de lengte, en de bijbehorende routegids of website.

 

 

Fotolocaties
Hier vindt u foto's van medepelgrims.

Wilt u zelf foto's delen met anderen? Dat kan, als u lid bent. Log in, klik dan op de door u gekozen fotolocatie, en vervolgens op de link die onder de kaart verschijnt ('stuur uw eigen foto in').
Voor een beschrijving van de volledige procedure klik hier.
Alle ingezonden foto's zijn te zien in de fotogalerij.

Downloads

Op de downloadpagina vindt u KMZ en GPX bestanden van een aantal Tsjechische pelgrimsroutes. U kunt naar de gehele downloadpagina of direct door naar het Tsjechische deel.

 

Reisgidsen
webwinkel
reisboekhandel