Pelgrimswegen in Oostenrijk

Social Share

Onder de kaart vindt u een aantal opties, waarvan er één -”PW-AT”- (Pelgrimswegen Oostenrijk) standaard is aangevinkt. Als u de andere opties beginnend met 'PW-' aanvinkt ziet u de aansluiting van de pelgrimswegen in Oostenrijk op die in de buurlanden. Alle andere opties worden hieronder kort toegelicht.

 

De hoofdroute door Oostenrijk gaat vanaf de grens met Slowakije, via Wenen, Salzburg en Innsbruck naar de grens met Zwitserland, bij Feldkrich. Daarnaast is er een aanlooproute vanaf de grens met Tsjechië, bij Mikulov. De genoemde routes zijn op de kaart hierboven ingetekend.

Bovendien is ingetekend een aanlooproute via Nörsach. Deze begint feitelijk in Graz. Meer informatie is te vinden bij: der Jakobsweg durch Bundesland Kärnten.


Pelgrimswegen
Klik in de kaart hierboven op een route voor informatie over begin- en eindpunt en de lengte, en de bijbehorende routegids of website.

 

 

 

Fotolocaties
Hier vindt u foto's van medepelgrims. Wilt u zelf foto's delen met anderen? Dat kan, als u lid bent. Log in, klik dan op de door u gekozen fotolocatie, en vervolgens op de link die onder de kaart verschijnt ('stuur uw eigen foto in').
Voor een beschrijving van de volledige procedure klik hier.
Alle ingezonden foto's zijn te zien in de fotogalerij.

 

Downloads

Op de downloadpagina vindt u KMZ en GPX bestanden van een aantal Zwitserse pelgrimsroutes. U kunt naar de gehele downloadpagina of direct door naar het Oostenrijkse deel.

 

Reisgidsen
webwinkel
reisboekhandel