Winterwandelingen

Social Share

Meedoen aan één van de wandelingen van het Genootschap is een leuke manier om meer informatie te krijgen over de camino en ervaringen van anderen te horen. De komende maand organiseert het Genootschap drie winterwandelingen.

 

Op 27 januari heeft de regio Den Haag een mooi tocht van 21.4 km met om 10.00 uur als startpunt uur de Wateringse Dorpskade. De wandeling voert door heel open gebied met soms natte stukken, dichte schoenen zijn dus belangrijk Je kunt je voor deze wandeling opgegeven via:
regio.den-haag@santiago.nl

 

Op dezelfde dag vindt ook de eerste midwinterwandeling van de regio Arnhem - Nijmegen plaats. Deze tocht van ongeveer 16 km gaat vanuit Heelsum door het Renkums Beekdal. Start met koffie om 9.30 uur bij restaurant Rehoboth t.o. het kerkje. de wandeling begint om 10.00 uur. Inschrijven kan per mail:
regio.arnhem-nijmegen@santiago.nl


Op woensdag 7 februari is er - zoals iedere maand - een wandeling van de regio Amsterdam. De route gaat van Slotervaart via de Oeverlanden en Badhoevedorp naar Nieuw-Sloten. De afstand is 17 km en het verzamelpunt is om 10:00 uur de hal van Corendon Vitality Hotel, Aletta Jacobslaan in Amsterdam-Slotervaart. Opgeven kan via
regio.amsterdam@santiago.nl.