Nieuw Café St. Jacques In Oosterbeek op 6 september

Social Share

In vele regio's wordt maandelijks 'Café St. Jacques' gehouden: gezellige en informele bijeenkomsten in een café waar aspirant pelgrims alles kunnen vragen en ervaren pelgrims ervaren kunnen delen. Vanaf September is er ook een nieuw maandelijks Café in Oosterbeek. 

De regiocommissie Arnhem-Nijmegen van het NGSJ is blij te kunnen melden van start te gaan met dit Café St. Jacques in Cultureel Centrum Kreek in Oosterbeek en nodigen U uit om bij dit allereerste Café in de regio aanwezig te zijn.

 

Tijd en locatie:

Café St. Jacques

6 september 2018

17.00 tot 19.00 uur

Cultureel Centrum Kreek, Weverstraat 24, 6862 DP Oosterbeek.

 

Iedereen is welkom. Pelgrims die net terug zijn en hun verhaal willen delen en aspirant-pelgrims die met 1001 vragen zitten. De drankjes zijn voor eigen rekening. Er is ook de mogelijkheid om van 19.00 tot 20.00 uur mee te eten in het naastgelegen restaurant (eigen kosten en graag vooraf doorgeven).

 

Het café wordt iedere eerste donderdag van de maand georganiseerd, dit jaar op de volgende data: 4 oktober, 1 november, 6 december.

 

Als extra activiteit bij het eerste café is er vanaf 20.00 uur een infoavond van de werkgroep Pelgrimeren met de Jeugd. Ook hiervoor ben je van harte uitgenodigd. Als je voor deze infoavond belangstelling hebt stuur dan een mailtje naar de regiocommissie met vermelding van uw naam en deelname maaltijd en/of de info avond. Het adres is: regio.arnhem-nijmegen@santiago.nl.

 

Voor het Café St. Jacques is geen aanmelding nodig. Je kunt gewoon binnenwandelen. Als er nog vragen zijn kunnen die uiteraard ook via hetzelfde mailadres gesteld worden.

 

De data en locaties van alle andere café's St Jacques die door het hele land georganiseerd worden kun je vinden in de agenda in de rechterkolom van de homepage van deze website.