Hospitaleren in Roncesvalles

Social Share

De werkgroep Hospitaleren Roncesvalles is inmiddels al weer bezig met het seizoen 2018. Voor dit nieuwe seizoen is de werkgroep op zoek naar hospitalero’s: mensen die zich gedurende een periode van twee weken willen inzetten om pelgrims te ontvangen en de herberg mee draaiende houden.

Het maakt daarbij niet uit of je dit voor de eerste keer gaat doen of dat je je inmiddels tot de doorgewinterde hospitalero’s kunt rekenen.

Belangstelling? Wat het precies inhoudt om te hospitaleren in Roncesvalles lees op de pagina’s op de webpagina's van de werkgroep.

Je vindt er ook het aanmeldingsformulier. Vergeet daarbij niet je voorkeursperiodes door te geven. Deze maand begint de werkgroep met het inplannen van de groepen, vóór de feestdagen krijg je meer nieuws over je aanmelding en in januari wordt de planning definitief gemaakt.

 

 

 

 

 

 

De werkgroep Hospitaleren Roncesvalles is voor het nieuwe seizoen 2018 op zoek naar hospitalero’s

 

mensen die zich gedurende een periode van twee weken willen inzetten om pelgrims te ontvangen en de herberg mee draaiende houden. Het maakt daarbij niet uit of je dit voor de eerste keer gaat doen of dat je je inmiddels tot de doorgewinterde hospitalero’s kunt rekenen.

 

Belangstelling? Wat het precies inhoudt om te hospitaleren in Roncesvalles lees op de pagina’s op de webpagina's van de werkgroep.

Je vindt er ook het aanmeldingsformulier. Vergeet daarbij niet je voorkeursperiodes door te geven. Deze maand al begint de werkgroep met het inplannen van de groepen, vóór de feestdagen krijg je meer nieuws over je aanmelding en in januari wordt de planning definitief gemaakt.