Regio Rotterdam

Social Share

<h2 style="text-align: center;">Nieuwsbrieven van de regio Rotterdam</h2>

Café St. Jacques Regio Rotterdam op 23 mei!!!

Beste medepelgrims,

Helaas is dit bericht wat laat, maar in verband met hemelvaartsdag is het maandelijkse Café St. Jacques verplaatst naar vandaag: 23 mei.
Op 30 mei is er dus geen 
Café St. Jacques.

Nieuwsbrief Regio Rotterdam

Beste medepelgrims,

Wat hadden we een leuke regiodag op 13 april, we hebben genoten van lekker eten, een mooie workshop door fysiotherapeut Edward Bisdom, een interessante rondleiding in de Bedevaartkerk waar we alles te weten kwamen over de Martelaren van Gorkum en last but not least een optreden van Aat van der Harst en Marianne van der Post die ons vermaakten met 'Ontmoetingen Onderweg'.
 

Nieuwsbrief Regio Rotterdam

Beste medepelgrim,

Ben je ook al bezig met de voorbereidingen voor de grote tocht? Kun je nog wel wat tips gebruiken voor je fysieke fitheid? Kom dan op 13 april naar de Voorjaarsbijeenkomst in Brielle. Het programma ziet er als volgt uit:

Nieuwsbrief Regio Rotterdam

Beste medepelgrims,

In deze Nieuwsbrief nog een laatste keer aandacht voor de Cursus Geschiedenis en Cultuur langs de Camino Francés. De cursus gaat van start op woensdag 6 februari a.s. en beslaat 3 avonden. Voor meer info klik even hier. Wie zich al aangemeld heeft hoeft dat niet opnieuw te doen, de uitnodiging met alle details komt eind deze week.

Nieuwsbrief Regio Rotterdam

Beste medepelgrims,

Nog even en 2018 is verleden tijd, het nieuwe (pelgrims)jaar staat voor de deur.
Een jaar voor nieuwe plannen en nieuwe wegen over oude paden.

 

Nieuwsbrief Regio Rotterdam

Beste medepelgrims,

Het jaar 2018 loopt ten einde, tijd om je voor te bereiden op 2019! Misschien heb je plannen voor 2019. Misschien ga je voor het eerst op pelgrimstocht. Welke route ga je kiezen? Wat kom je zoal tegen? Wat weet je eigenlijk over de bedevaart naar Santiago de Compostela?

Misschien krijg je antwoord op je vragen als je een cursus Geschiedenis en Cultuur langs de Camino Francés volgt.
 

Nieuwsbrief Regio Rotterdam

Beste medepelgrims,

Wat was het een leuke dag die 6e oktober in Dordrecht. Jammer als je er niet bij kon zijn maar niet getreurd, volgend jaar is er weer een regiobijeenkomst en wel op 13 april 2019. Schrijf de datum vast in je agenda. Wat gaan we nog meer doen volgend jaar?

Pagina's

Abonneren op RSS - Regio Rotterdam