Nieuw Café St Jacques in Groningen

Social Share

... en daarna ook in andere nieuwe steden: Roermond en Hengelo.

Het eerste café in Groningen vindt plaats op dinsdag 25 juli. Limburgers en Twentenaren moeten nog even iets wachten: de eerste café's daar zullen in september resp. oktober plaatsvinden. Maar ook zij zijn natuurlijk nu al in andere steden welkom om voor te proeven. Iedereen, lid of niet-lid, is in alle café's welkom!

 

Het café in Groningen vindt plaats van 17.00 tot 19.00 uur in stadscafé Double-A, Westerkade 18. Dit is 8 minuten lopen van station Groningen.

Dit café is nog een eenmalige ‘try-out’. Hopelijk is er, ondanks de vakantie, een grote opkomst zodat het café voortgezet zal worden. Graag zien we velen van jullie in Groningen tegemoet!


Tijdens deze cafés Saint Jacques kun je op een informele manier al je vragen over de camino stellen, ervaringen uitwisselen en andere pelgrims ontmoeten. Alle cafés zijn op loopafstand van het Centraal Station en zijn van 17.00 tot 19.00 uur. Drankjes voor eigen rekening. Iedereen is welkom!

 

Ben je met het groeiende aantal café's het overicht kwijt? Kijk dan de agenda in de rechterkolom op de homepagina van deze site.

 

 

Foto: stadscafé Double-A, Westerkade 18 in Groningen