Nieuw Café Saint Jacques in Rotterdam en in Hengelo

Social Share

Pelgrims en pelgrims in spé kunnen elkaar maandelijks ontmoeten in twee nieuwe steden.

Het totaal komt daarmee op negen steden!

Het eerste Café in de Regio Rotterdam vindt plaats op 28 september en vervolgens op elke vierde donderdag van de maand. Onder het genot van een drankje kan ieder informatie uitwisselen over de camino. Dit café is van 17.00 tot 19.00 uur, in bar/restaurant Apartt, Blaak 4 in Rotterdam. De volgende cafés dit jaar in Rotterdam vinden plaats op 26 oktober, 23 november en 28 december.

De Regio Oost-Nederland organiseert al maandelijks een Café Saint Jacques in Apeldoorn (elke laatste donderdag van de maand), maar breidt de activiteiten nu uit met een nieuw café in Hengelo op elke tweede donderdag van de maand. Ook hier is het doel om in een informele en gezellige setting ervaringen uit te wisselen en ideeën op te doen voor een volgende tocht. Er zullen altijd ervaren pelgrims aanwezig zijn. Het eerste café vindt plaats op 12 oktober, vanaf 17.00 uur in Lunchroom Nationaal, Burgemeester Jansenplein 27 in Hengelo. De volgende data zijn 9 november en 14 december.

Inmiddels zijn er een maandelijkse café´s in Amsterdam, Utrecht, Apeldoorn, Den Haag, Alkmaar, Groningen, Roermond, Hengelo en Rotterdam, allemaal op loopafstand van het station.
Kijk voor alle data in de agenda op de hompage van deze website.