Marten Visser overleden

Social Share

Marten was de grote organisator en aanjager van fietstochten in het noorden.

 

 

 

 

Ondanks zijn ziekte heeft hij,samen met zijn medeorganisatoren, de vier fietsroutes van de Belgische grens naar Sint Jacobiparochie op de kaart gezet, ontwikkeld en van routeboekjes voorzien in het kader van Camino der Lage landen/Santiago aan het Wad. Het enthousiasme voor de routes was groot en met het mooie weer, hebben minstens 120 tot 150 fietsers van deze tocht kunnen genieten.

Op 10 - 12 mei a.s. gaan er weer ruim 30 fietsers 'zijn' driedaagse fietstocht rijden. De verwachting is dat de Fiets driedaagse van het Noorden een traditie zal worden, welke jaarlijks zal terugkeren op de agenda.

 

 

Marten Visser maakte vanaf het begin deel uit van het coördinatieteam van het Pelgrimsinformatiecentrum in Sint Jacobiparochie. Hij had een belangrijke rol bij de inrichting van het centrum, zorgde voor het op peil houden van de voorraden en stelde het jaarlijkse dienstenrooster voor de informanten op. Marten was een man uit één stuk, van weinig woorden en zonder poespas, maar een ontzettend aardige en vriendelijke man die met iedereen goed kon opschieten. De medewerkers van het Pelgrimsinformatiecentrum Sint Jacobiparochie zullen hem erg missen.

 

 

Hierbij de rouwkaart ter informatie.