Het Nederlands Genootschap van Sint Jacob

is de vereniging van mensen met belangstelling voor het pelgrimsoord Santiago de Compostela in al zijn aspecten zoals;  de apostel Jacobus de Meerdere, de kathedraal, de stad, de tocht ernaartoe, de kunst en cultuur en de religieuze dimensie.

Of u nu jong bent of oud, te voet gaat of op de fiets, in één keer of in etappes, vertrekt vanuit uw woonplaats of een plaats in Frankrijk, gaat om na te denken over het leven of om een sportieve prestatie te leveren, het Nederlands Genootschap van Sint Jacob...

helpt u op weg!

 

Verenigingsoverzicht

14-04-2014   Data voor- en najaarsbijeenkomsten

Regelmatig komen er vragen over de data van de landelijke bijeenkomsten. De voorjaarsbijeenkomst is altijd de derde zaterdag van maart, de najaarsbijeenkomst de tweede zaterdag van november.


05-04-2014   Jaarverslag 2013

Wilt u weten wat uw Genootschap zoal doet. Lees het in het jaarverslag 2013.


17-03-2014   Informatiecentrum Utrecht 26 april gesloten

In verband met de festiviteiten rond de viering van koningsdag zal het Informatiecentrum in  Utrecht op 26 april de deuren dicht houden.

U bent de overige dagen van de week na Pasen van harte welkom.


02-01-2014   Menu del Peregrino

Menú del Peregrino, Pilgermenu, Pilgrim’s menu’, voor de doorgewinterde pelgrim geen onbekende termen, maar wat betekent dat eigenlijk, pelgrimsmenu?


02-01-2014   Verslag alv d.d. 2 november 2013 te Middelburg

2 november 2013 vond in Middelburg de halfjaarlijkse algemene ledenvergadering plaats. Het definitieve verslag werd in de alv van 15 maart te Gouda vastgesteld.


Social Share