Camino 020 - Wandeling rond Amsterdam

Social Share

 

Camino 020 is een initiatief om op iedere derde zondag van de maand in of rond Amsterdam met andere camino-enthousiastelingen te kunnen wandelen. We wandelen elke derde zondag van de maand. Je hoeft je niet van te voren aan te melden en dus ook niet af te melden als je niet komt. Er is geen leiding aanwezig, en er wordt vooraf verder niets georganiseerd (dus geen horeca etc geregeld). Om mee te doen download en/of print je de gps-track (gpx of kmz/maps me) en/of de routebeschrijving en ben je op tijd (om 10.30 uur) bij het startpunt aanwezig. We lopen dan samen.

 

Buiten de binnenstad van Amsterdam  
Alex Buis heeft maar liefst 228 kilometer aan wandelplezier door de hele gemeente Amsterdam beschreven in zijn gids Buiten de binnenstad van Amsterdam. In 14 etappes wordt de wandelaar rondgeleid door bebouwing, parken, landelijk gebied en stadsjungle. Een route voor wie de stad wil verkennen of voor wie dichter bij huis toch het Lange-Afstands-Gevoel wil beleven als hij niet op weg is naar de Pietersberg of Santiago. Hier vind je informatie over alle etappes van deze reeks wandelingen.

 

18 oktober 2020 - Etappe 13: Gaasperplas - IJburg - 18 km De wandeling start om 10.30 bij de metrostation Gaasperplas en eindigt na ca. 18 km bij tramhalte IJburg. Om mee te doen download en/of print je de gps-track (gpx of kmz/maps me) en/of de routebeschrijving en ben je om 10.30 uur bij het startpunt aanwezig.

 

 

 

Datum/tijd: 
zondag, 18 oktober, 2020 - 10:30