Camino 020 - Wandeling rond Amsterdam

Social Share

 

Camino 020 is een initiatief om op iedere derde zondag van de maand in of rond Amsterdam met andere camino-enthousiastelingen te kunnen wandelen. We wandelen elke derde zondag van de maand. Je hoeft je niet van te voren aan te melden en dus ook niet af te melden als je niet komt. Er is geen leiding aanwezig, en er wordt vooraf verder niets georganiseerd (dus geen horeca etc geregeld). Om mee te doen download en/of print je de gps-track (gpx of kmz/maps me) en/of de routebeschrijving en ben je op tijd (om 10.30 uur) bij het startpunt aanwezig. We lopen dan samen.

 

Trekvogelpad  
Het Trekvogelpad, ook wel ‘Pieterpad-Overdwars’ genoemd, is het langste natuurpad van Nederland! Het loopt van Bergen aan Zee dwars door Midden-Nederland naar Usselo vlakbij de Duitse grens. Een must voor ornithologen want het Trekvogelpad loopt langs veel vogelnatuurgebieden. Verrekijker meenemen dus! De Noord-Hollandse veenweiden, de Utrechtse Heuvelrug, de zandverstuivingen op de Veluwe en de Achterhoek: het Trekvogelpad laat het allemaal zien. We lopen met Camino 020 het stuk van Alkmaar naar Laren, hier vind je informatie over alle etappes van het Trekvogelpad.

 

21 juli 2019: bushalte Volendammerweg Amsterdam – metrostation Gaasperplas 24 km
De wandeling start om 10.30 bij de bushalte Volendammerweg in Amsterdam Noord en eindigt na 24 km bij de metrostation Gaasperplas in Amsterdam Bijlmer. Om mee te doen download en/of print je de gps-track (gpx of kmz/maps me) en/of de routebeschrijving en ben je op tijd (om 10.30 uur) bij het startpunt aanwezig.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Datum/tijd: 
zondag, 21 juli, 2019 - 10:30