nieuwsbrief 68 regio Limburg
Het Nederlands Genootschap van Sint Jacob Het Nederlands Genootschap van Sint Jacob

Beste pelgrim, lid van het Genootschap St. Jacobus of belangstellende.

Een laatste herinnering betreffende de regiodag voor pelgrims en mensen met belangstelling voor het maken van een pelgrimstocht op 15 oktober a.s. in Roermond.
U kunt zich deze week tot en met zaterdag 8 oktober nog aanmelden voor deze dag.
Deelnemers zijn van harte welkom in ’t Paradies, een mooie locatie op de hoek van Munsterstraat-Munsterplein, ingang Munsterstraat 61 te Roermond.
Inloop met koffie en thee vanaf 9.30 uur.
Start programma: 10.00 uur.

Een ontmoetingsdag met andere pelgrims en mensen met belangstelling voor het maken van een pelgrimstocht.
Een dag met:
* Spaanse gitaar- en harpmuziek;
* de Nederlandse herbergbeheerders in Anthien (Frankrijk), Huberta en Arno;
* een heerlijke lunch;
* 's middags een presentatie door leden van de landelijke werkgroep van het Genootschap over hospitaleren in een herberg. Hoe is het om als gastheer/gastvrouw pelgrims te ontvangen. Waaruit bestaan de werkzaamheden en wat komt er zoal bij kijken.

De wandel- en fietsmentoren zijn ook deze dag aanwezig voor het verzorgen van informatie en tips en natuurlijk voor het beantwoorden van uw vragen.

U kunt zich aanmelden voor deze dag op 15 oktober door 10.00 euro over te maken op de rekening van het Nederlands Genootschap van St. Jacob, regio Limburg. Rekeningnummer NL27RABO0171795008. In het bedrag van 10.00 euro is een lunch opgenomen. Mocht u gebruik willen maken van een vegetarische lunch, vermeld dit dan bij de aanmelding. Ziet u af van een lunch maak dan a.u.b. 5 euro over.
Parkeren is mogelijk: parkeerplaatsen Outlet-center, parkeergarage achter het NS-station, parkeergarage theater/schouwburg Oranjerie.
Graag heten wij u welkom,
regiocommissie Limburg.
Nederlands Genootschap van Sint Jacob.

Uitschrijven    |    Bekijk in browser