Het Nederlands Genootschap van Sint Jacob Het Nederlands Genootschap van Sint Jacob

Beste pelgrimsvrienden van de regio Midden-Nederland.,
Beste van Harselaar,

Zaterdag 1 oktober. Wandeling van NS station Driebergen/Zeist naar Austerlitz en terug (ca 14 km).
Zoals al eerder aangekondigd vervolgen we de serie regiowandelingen op zaterdag 1 oktober. We wandelen van het NS station Driebergen-Zeist naar Austerlitz alwaar we gaan lunchen. Vervolgens lopen we via een iets andere route weer terug.
De wandeling voert ons door de natuurgebieden Bornia en Heidestein. Vanwege de verschillende zandverstuivingen die we passeren is het een pittige tocht. En daar waar de ondergrond iets consistenter is moet je rekenen op hoogteverschillen en wortelformaties die er naar uitzien je te laten struikelen. Als je je daar niet door laat ontmoedigen kun je genieten van een wandeling door een zeer gevarieerd gebied (bos, heide en zandverstuivingen).
Het is niet toegestaan honden meer te nemen omdat we grote stukken door begrazingsgebied lopen. Ook aangelijnde honden zijn niet welkom.

Praktische informatie:
10.00–10.30 uur Verzamelen bij de Stationshuiskamer bij NS station Driebergen-Zeist. Goed bereikbaar met openbaar vervoer. Auto’s kunnen parkeren in de P+R garage tegenover het station (Driebergen zijde).
10.30 uur vertrek
Ca 13.00 uur kun je genieten van een eenvoudige lunch, aangeboden door de regio Midden-Nederland.
Ca. 14.00 uur beginnen we aan de terugtocht.
Het maximale aantal deelnemers is 20. In verband met de catering graag vóór 29 september aanmelden. Bij aanmelding graag opgeven of je een vegetarische lunch wilt dan wel gewoon alles eet. Gebruik daarvoor het e-mailadres onderaan de nieuwsbrief.

Zaterdag 22 oktober Wijnproeverij op Wijngaard Aan de Breede Beek, Slichtenhorsterweg 69 Bo1, 3862NP Nijkerk. We worden om 14.00 uur op de wijngaard ontvangen met een kopje koffie. Er is genoeg parkeer gelegenheid.
Na afloop van de proeverij kunnen liefhebbers nog een wandeling op het landgoed Slichtenhorst maken.
Er kunnen max. 25 liefhebbers meedoen. Je kunt je tot uiterlijk vrijdag 14 oktober aanmelden.

Een warme groet van de Regiocommissie Midden-Nederland.
Peter Dormans, Erna Huijink, Jan Kamphorst, Co de Leeuw en Wim Loos.
e-mail: regio.midden-nederland@santiago.nl

Uitschrijven    |    Bekijk in browser