Het Nederlands Genootschap van Sint Jacob Het Nederlands Genootschap van Sint Jacob

Beste pelgrimsvrienden van de regio Midden-Nederland.,
Beste van Harselaar,
We hebben weer twee succesvolle activiteiten achter de rug.
De wandeling naar Lage Vuursche was een mooie tocht door een afwisselend landschap en de lunch in Herberg Boschoord was uitstekend verzorgd, we lunchten in de kapschuur. Na afloop bood Co de deelnemers een drankje aan in zijn tuin.
Voor de vaartocht van 15 mei op het Naardemeer was de boot met 29 deelnemers geheel volgeboekt. Het was heerlijk zonnig weer, waardoor het meer er betoverend uitzag. Leuk was dat enkele passagiers de boot mochten sturen. Na de vaartocht was een groot gedeelte van het gezelschap nog gaan wandelen naar Muggenbult. Daar konden we de lunchpakketten nuttigen, met uitzicht op het Naardermeer. De dag werd afgesloten met een drankje in restaurant De Gasterij.
Op 16 mei is de commissie weer bij elkaar geweest. We heetten Erna Huijink welkom. Zij denkt erover om lid te worden van onze commissie.

Dinsdag 14 juni 2022  Café St-Jacques in Café Restaurant COAVA, Plein 2, 3861AB Nijkerk, van 18.00-20-00 uur. Aanmelden is niet nodig.
Het doel is in een informele en gezellige sfeer meer over de camino te weten te kunnen komen, ervaringen uit te wisselen, (nieuwe) leden te ontmoeten, ideeën op te doen voor een tocht. Er zijn ervaren pelgrims aanwezig.  

Zaterdag 2 juli 2022 Bezoek aan de siertuin van landgoed Gooilust in ‘s-Graveland en een rondleiding door Pinetum Blijdenstein in Hilversum door Rob Loois. Start om 10.30 uur bij de parkeerplaats van Gooilust, Zuidereinde 49, 1243KL ‘s-Graveland.

We hebben weer plannen gemaakt voor de periode na de zomervakantie. In deze nieuwsbrief lichten we alvast een tipje van de sluier op. In een volgende nieuwsbrief volgen nadere details, maar zet die data maar vast in uw agenda.

Dinsdag 13 september Café St-Jacques in Café Het Schippertje, Schippersgracht 6, 3603BC Maarssen, van 18.00-20-00 uur. Aanmelden is niet nodig.
Het doel is in een informele en gezellige sfeer meer over de camino te weten te kunnen komen, ervaringen uit te wisselen, (nieuwe) leden te ontmoeten, ideeën op te doen voor een tocht. Er zijn ervaren pelgrims aanwezig.

Zaterdag 1 oktober Wandeling van NS station Driebergen/Zeist naar Austerlitz en terug (ca 14 km). Nadere gegevens volgen.

Zaterdag 22 oktober Wijnproeverij op Wijngaard Aan de Breede Beek, Slichtenhorsterweg 69 Bo1, 3862NP Nijkerk. We worden om 14.00 uur op de wijngaard ontvangen met een kopje koffie. Er is genoeg parkeer gelegenheid.
Na afloop van de proeverij kunnen liefhebbers nog een wandeling op het landgoed Slichtenhorst maken.
Er kunnen max. 25 liefhebbers meedoen. U kunt zich tot uiterlijk vrijdag 14 oktober aanmelden.

Dinsdag 8 november Café St-Jacques in Baarn, van 18.00-20-00 uur. De locatie wordt later bekend gemaakt.

Wij hopen je op een van onze activiteiten te mogen ontmoeten.
 
Een warme groet van de Regiocommissie Midden-Nederland.
Peter Dormans, Erna Huijink, Jan Kamphorst, Co de Leeuw en Wim Loos.
e-mail: regio.midden-nederland@santiago.nl

Uitschrijven    |    Bekijk in browser